Via Gulia 2022

Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in het organiseren van medische congressen, gaat Symposium Parkstad haar eerste Wielrensymposium organiseren. Dit Symposium vindt plaats op 26 maart 2022 in het Shimano Experience Center te Valkenburg a/d Geul.

Gedurende de dag word je in de ochtend getrakteerd op een aantal presentaties. Hierna volgt een (wieler)lunch, waarna we de weg op de pedalen vervolgen. Er is een mooie tocht samengesteld, die je naar Cottesen zal voeren.
Cottessen is een buurtschap nabij Vijlen. De Geul stroomt bij Cottessen Zuid-Limburg (vanuit België) binnen, waar een pauzeplek wordt ingericht. Hierna vervolg je de route, verder langs de Geul (Via Gulia) naar het Shimano Experience Center.

Tijd voor een borrel!

De dag is voor iedereen, die meer te weten wil komen over het fietsen: Cycling with Knowledge.

Dagprogramma

De planning voor 09-10-2021
 • 08:30 - 09:30 Ontvangst en registratie
 • 09:30 - 09:50 Opening
 • 09:50 - 10:25 Hoe revalideer ik veilig bij de meest voorkomende wielrenblessures en inzicht geven in de therapeutische ondersteuning van de profs bij Jumbo Visma in de grote rondes.
  Maarten Tielen, sportchiropractor bij ChiroMotion en bij Team Jumbo Visma
 • 10:25 - 11:00

  Opbouwen van mijn conditie, ook na COVID-19, een cardiale belasting!
  Bart Scheenstra, Cardioloog MUMC+

 • 11:00 - 11:30 Koffiepauze
 • 11:30 - 12:05 Ontwikkeling van materiaal…welke invloed heeft dit op mijn prestaties?
  Bram Tankink, voormalig profwielrenner voor Team LottoNL-Jumbo. Heden duurzaamheidsambassadeur bij Brightlands
 • 12:05 - 12:40 Welke invloed heeft voeding op mijn fietsprestatie?
  Dirk Verbraak, Performance Chef en Sportdiëtist bij Team Jumbo Visma
 • 12:40 - 13:40 Lunch en bezoek expositie
 • 13:40 - 18:00 Start toertocht
 • 18:00 - 19:00 Borrel

Kosten

Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt 55,00 euro, bij inschrijving ná 18 maart 2022, wordt dit bedrag verhoogd naar 70,00 euro. U kunt zowel individueel of als groep registreren (als groep registreren kan door in het inschrijfsysteem op 'deelnemer toevoegen' te klikken).
Annuleren kan tot 7 (kalender)dagen voorafgaande aan het evenement m.b.v. een mail. Er zal dan restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden, onder aftrek van 15,00 euro aan administratiekosten. Ná deze datum kan er géén restitutie meer plaatsvinden.

Het inschrijfgeld is inclusief: koffie/thee en vlaai in de ochtend, middaglunch en een afrondend drankje na afloop van de toertocht.

Accommodatie

Shimano Experience Center
Shimano Experience Center

Het Shimano Experience Center is ontstaan vanuit de missie ‘Closer to Nature, Closer to People´. Een prachtige en unieke locatie waar de mens en de natuur centraal staan.
Het is een plek, waar iedereen in aanraking kan komen met de wieler- en hengelsport. Of u nu beginnend of gevorderd fietser of visser bent, meer wilt weten over materialen, een nieuwe outfit nodig hebt of gezellig een kop koffie wilt drinken in de coffeecorner... het kan allemaal.

Shimano Experience Center biedt u de mogelijkheid om in de omgeving de allernieuwste fietsen en hengels te proberen. Geniet van een dagje vissen aan de Shimano visvijver of ga erop uit met een van de nieuwste fietsen. Ook wanneer de weersomstandigheden niet helemaal mee zitten, laten zij u op de indoor simulatoren ervaren hoe het is om te fietsen of te vissen!

Registreren

Individueel of als groep

Is uw belangstelling gewekt? Heeft u interesse om Via Gulia 2022 te bezoeken?

Meld U dan nu individueel of als groep aan.


Inschrijven is niet meer mogelijk

Foto's